Om tøjet

Hvad skal jeg tage på?

For de fleste mennesker - dig og mig - er tøjet en vigtig del af vores identitet. Alle ønsker et stort og bredt udvalg og muligheden for at skille sig ud eller måske det helt modsatte. Ud over at tøjet skal være behageligt og funktionelt, så spiller farver, mønstre og design også en vigtig rolle for mange.

Er du kørestolsbruger eller har du en nedsat funktionsevne, så kan udvalget af tøj godt føles begrænset og ensformigt og sådan skal det ikke være. Alle mennesker - uanset udfordring - skal have mulighed for et bredt udvalg af tøj og for at kunne sætte sit eget præg - ja, skabe sin egen stil.


Hos DARO går vi imod det ensformige og begrænsede. Vi har et stort udvalg af kvalitetstøj med mange design- og tilpasningsmuligheder. Sammen med dig finder vi de løsninger som gør dig allermest glad og tilpas i hverdagen.


Vi har mere end 40 års erfaring og vi elsker at lave tøj til både børn, voksne og seniorer - tøj, som føles behageligt og som kan give en øget livskvalitet, lette hverdagen og som på samme tid også kan agere hjælpemiddel for plejepersonalet og de pårørende, hvis af- og påklædningen er særlig udfordret.


Hvad mangler du i din garderobe?

Om dit behov er praktisk og funktionel outdoor beklædning til en given sæson, et par siddevenlige bukser med delvise eller gennemgående lynlåse, en smart mønstret jakke med ærmelynlåse og gribebåndsåbning i ryggen, magnetknapper for lettere håndtering, tilpassede rygudskæringer afhængig af kørestolstype og meget andet, så har DARO løsningerne - og dem vi ikke har, elsker vi at finde til dig.

Vi har både standardvarer med dag-til-dag-levering direkte hjem til dig, din kommune eller institution eller specialprodukter som er skræddersyet præcist til dig.


Muligheder frem for begrænsninger

Med vores store stofkatalog får du også mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit tøj. Vi har et stort udvalg af farver, mønstre, kvaliteter og hertil forskellige foertyper, knapper, lynlåse, kontrastkanter mm. Kun fantasien sætter grænser.

Vi lytter og vejleder dig i dit valg og sikrer, at du får en løsning som både er smart, funktionel og som holder i lang tid - en løsning som kan give værdi for dig selv, dine pårørende, plejepersonalet, samfundet og miljøet.

TIP! Tag et kig i vores nye produktkatalog og få et indblik i vores funktionelle og farverige produktunivers.

DARO er tøj med omtanke og muligheder til den du er ♥.

1 01 Knaepose Koerepose Daro Sort Front

Tal med en ekspert!

Pia M Baggrund
Pia Tøttrup Kobberø
Salgskonsulent

+45 40 89 01 00
ptk@ablenordic.dk

Kontakt os