Kom indenfor og mød teamet

Herunder kan du møde vores tre passionerede medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe dig.
Pia M Baggrund
Pia Tøttrup Kobberø
Salgskonsulent

Jeg har været konsulent og produktspecialist i hjælpemiddelbranchen i 12 år, hvilket har givet stor erfaring med at finde ideelle/individuelle løsninger til borgere med funktionsnedsættelser, samt indsigt i borgernes/kundernes udfordringer i hverdagen. Jeg er uddannet ergoterapeut i 1999, og har en bred/stor erfaring indenfor kommunal sagsbehandling. At arbejde med mennesker i alle aldre, og møde deres individuelle behov giver mig arbejdsglæde og energi. Jeg er lyttende, skaber ro og møder mine kunder i øjenhøjde. Jeg gør altid mit bedste ift. at rådgive, vejlede og/eller finde frem til de bedst egnede løsninger - der er tøj og løsninger til alle behov. Jeg kører i hele landet, og kommer gerne forbi hos dig/jer.

Malene
Malene Terese Lystlund
Modelkonstruktør

Jeg har arbejdet hos DARO siden december 2011, hvor jeg blev uddannet konstruktør fra TEKO. Jeg har også en uddannelse som designteknolog og beklædningshåndværker, og har før DARO arbejdet flere forskellige steder, bl.a. med design og syning af brudekjoler, børnetøj og kostumer til teater. Dette har givet mig en bred forståelse for konstruktion og kroppens forskellige former. Jeg konstruerer mønstre til specialprodukter efter mål, udarbejder dokumentation til vores systue og sørger for lagerbeholdningen af standardvarer. Derudover skal der indkøbes stof og materialer, samt udvikles nye produkter indimellem. Jeg elsker at jeg hver dag bliver fagligt udfordret, og skal finde forskellige løsninger til den enkelte kundes behov. Mit arbejde kan variere meget, og det er altid en fornøjelse, når man får et produkt hjem fra systuen, der er lige som det skal være, og kan gøre en kunde glad og mere selvhjulpen.

Lina
Lina Hørbov-Meier
Modelkonstruktør

Jeg er uddannet Industriel designer med speciale i konstruktion på TEKO i December 2003. Efter at have arbejdet i modeindustrien i 2 år, tog jeg sammen med min mand til USA, hvor vi boede i 4 år. Der var jeg frivillig på universitetets teaterafdelings systue, hvor vi lavede kostumer til de forskellige forestillinger. I 2010 vendte vi hjem til Danmark, hvor jeg siden har arbejdet hos DARO. Til daglig står jeg for konstruktion af specialprodukter, ordreplacering af standardprodukter, udarbejdelse af dokumentation, indkøb og udvikling af nye produkter. Derudover foretager jeg kvalitetskontrol af alle produkter, inden de bliver sendt ud til vores forbrugere. Jeg kan godt lide, at der ikke er 2 dage der er ens, og at min dag er så varieret, som den er med de forskellige arbejdsopgaver. Jeg har altid syntes, det har været spændende at finde løsninger til hver enkelt kunde og blive fagligt udfordret.

Tal med en ekspert!

Pia M Baggrund
Pia Tøttrup Kobberø
Salgskonsulent

+45 40 89 01 00
ptk@ablenordic.dk

Kontakt os