Elisabeth
Elsebeth Mogensen
Salgskoordinater

Når du ringer til DARO, vil det være min stemme du hører. Jeg har over 10 års erfaring og rådgiver kunder, tager imod ordrer og tilretninger mm. Når en vare er bestilt, følger jeg ordren fra start til slut, dvs. får den sat i produktion og tilslut bliver sendt til kunden. Jeg er uddannet bogholder, så bogføring af firmaets regnskab tager jeg også del i. Jeg nyder at kunne gøre en forskel for kunder, som har det svært. Det er en stor tilfredsstillelse og det er dejligt at tale med en masse glade og tilfredse kunder. Jeg synes det er hyggeligt når folk der ringer ind, spørger hvor længe jeg har været ansat, for de kan genkende min stemme. Det betyder jo at de har været kunder hos os i rigtig mange år, ligesom jeg har været her i rigtig mange år, hvilket glæder mig meget. Det er også en stor glæde, når en kunde vender tilbage og takker os, for at have løst en næsten umulig opgave.

Malene
Malene Terese Lystlund
Modelkonstruktør

Jeg har arbejdet hos DARO siden december 2011, hvor jeg blev uddannet konstruktør fra TEKO. Jeg har også en uddannelse som designteknolog og beklædningshåndværker, og har før DARO arbejdet flere forskellige steder, bl.a. med design og syning af brudekjoler, børnetøj og kostumer til teater. Dette har givet mig en bred forståelse for konstruktion og kroppens forskellige former. Jeg konstruerer mønstre til specialprodukter efter mål, udarbejder dokumentation til vores systue og sørger for lagerbeholdningen af standardvarer. Derudover skal der indkøbes stof og materialer, samt udvikles nye produkter indimellem. Jeg elsker at jeg hver dag bliver fagligt udfordret, og skal finde forskellige løsninger til den enkelte kundes behov. Mit arbejde kan variere meget, og det er altid en fornøjelse, når man får et produkt hjem fra systuen, der er lige som det skal være, og kan gøre en kunde glad og mere selvhjulpen.

Lina
Lina Hørbov-Meier
Modelkonstruktør

Jeg er uddannet Industriel designer med speciale i konstruktion på TEKO i December 2003. Efter at have arbejdet i modeindustrien i 2 år, tog jeg sammen med min mand til USA, hvor vi boede i 4 år. Der var jeg frivillig på universitetets teaterafdelings systue, hvor vi lavede kostumer til de forskellige forestillinger. I 2010 vendte vi hjem til Danmark, hvor jeg siden har arbejdet hos DARO. Til daglig står jeg for konstruktion af specialprodukter, ordreplacering af standardprodukter, udarbejdelse af dokumentation, indkøb og udvikling af nye produkter. Derudover foretager jeg kvalitetskontrol af alle produkter, inden de bliver sendt ud til vores forbrugere. Jeg kan godt lide, at der ikke er 2 dage der er ens, og at min dag er så varieret, som den er med de forskellige arbejdsopgaver. Jeg har altid syntes, det har været spændende at finde løsninger til hver enkelt kunde og blive fagligt udfordret.

Kontakt os